زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده واریز معوقات فروردین بازنشستگان سایر سطوح تامین اجتماعی چه زمانی است؟ معاون استاندار خراسان رضوی: ۸۰ درصد مسائل امنیتی با رویکرد‌های اجتماعی حل می‌شود حفاظت تمام عیار سازمان محیط زیست از گونه مرال‌ها | ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده ممنوع شد تحصیل بیش از ۱۵ درصد دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی | نقش این مدارس در توسعه عدالت آموزشی چیست؟ واگذاری پناهگاه کوه سبلان به بخش خصوصی تصویب شد شروط ایجاد سابقه تحصیلی برای رشته‌های فنی‌ حرفه‌ای و کار دانش + جزئیات ابطال مصوبه بانک سپه | پرداخت مزایا به کارمندان مشروط به رضایت مدیر نیست نامه بازنشستگان درباره تغییرات مکرر در مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری
سرخط خبرها

فعالیت فوق‌العاده پایگاه‌های اهدای خون خراسان رضوی در دهه پایانی صفر | نیاز فوری به ۴ گروه خونی

  • کد خبر: ۱۸۳۰۲۶
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
فعالیت فوق‌العاده پایگاه‌های اهدای خون خراسان رضوی در دهه پایانی صفر | نیاز فوری به ۴ گروه خونی
مسئول واحد برنامه‌ریزی جذب و نگهداری اهداکنندگان خراسان رضوی گفت: از دارندگان همه گروه‌های خونی به خصوص گروه‌های خونی O منفی، A مثبت و AB منفی و مثبت دعوت می‌کنیم در پویش نذر خون شرکت کرده و به پایگاه‌های اهدای خون استان بپیوندند چون در این روز‌ها به این گروه‌های خونی نیاز فوری داریم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

دکتر محمد شریف الحسینی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص اقدامات اداره‌کل انتقال خون خراسان رضوی در دهه پایانی صفر عنوان کرد: برای دهه پایانی صفر پویشی تحت عنوان نذر خون داریم که این پویش از ابتدای محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

وی ادامه داد: از ابتدای محرم مشارکت مناسبی از این پویش صورت گرفته است، اما انتظار ما این است که تبلور آن در دهه پایانی صفر به خصوص در سه روز پایانی این ماه به برکت وجود امام رضا (ع) صورت بگیرد.

مسئول واحد برنامه‌ریزی جذب و نگهداری اهداکنندگان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از همین رو از دارندگان همه گروه‌های خونی به خصوص گروه خونی O منفی، A مثبت و AB منفی و مثبت دعوت می‌کنیم در این پویش شرکت کرده و به پایگاه‌های اهدای خون استان بپیوندند چون در این روز‌ها به این گروه‌های خونی نیاز فوری داریم.

شریف‌الحسینی گفت: خراسان رضوی به برکت وجود امام رضا(ع) دومین مصرف‌کننده بزرگ خون و فراورده‌های خونی در کشور پس از استان تهران است. علت آن هم فعالیت ۶۳بیمارستان و مرکز درمانی متعدد در این استان است که تعداد قابل توجهی از زائران داخلی و خارجی امام رضا(ع) را به خود جذب می‌کند.

وی بیان کرد: همچنین صنعت گردشگری سلامت پس از ایام کرونا با شیب تند در حال پیشرفت است که همین موضوع باعث شده خراسان رضوی دومین مصرف کننده خون و فراورده‌های خونی در کشور باشد.

مسئول واحد برنامه‌ریزی جذب و نگهداری اهداکنندگان خراسان رضوی افزود: از همین رو از مجاوران و زائران دعوت می‌کنیم که به نذر خون در شهر امام مهربانی‌ها بپیوندند تا بتوانیم نیاز این فراشهر و فرااستان را همچون همیشه تامین کنیم.

شریف‌الحسینی عنوان کرد: در حال حاضر شش پایگاه فعال اهدای خون در سطح شهر مشهد و هفت پایگاه نیز در شهرستان‌های تربت حیدریه، سبزوار، نیشابور، قوچان، گناباد، کاشمر و تربت جام دائر است که در روز‌های عادی از ساعت ۷:۴۵ صبح تا ۱۳ خدمت رسانی دارند. پایگاه فنی مرکزی امام رضا (ع) در مشهد نیز بعدازظهر‌ها فعال و از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۸:۴۵ پاسخگوی مردم است.

وی ادامه داد: در سه روز پایانی ماه صفر تخت‌های ما در سه پایگاه تجمیع شده و تعداد تخت‌های آنان را افزایش می‌دهیم تا در حداقل‌ زمان ممکن بتوانیم پاسخگوی مجاوران و زائران باشیم. این سه پایگاه شامل پایگاه مرکزی امام رضا(ع) واقع در چهارراه دکتری، پایگاه امید واقع در نبش خیابان آیت‌الله شیرازی۳ و مسجد رانندگان واقع در خیابان امام رضا (ع) ۹ است.

شریف‌الحسینی اظهار کرد: در طول هفته آتی در روز سه شنبه یک تیم سیاری در دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم داشت که از همه داوطلبان تقاضا داریم به دانشگاه آزاد در قاسم آباد مراجعه کنند. در سایر ایام هفته نیز پیش از سه روز پایانی ماه صفر هر کدام از ادارات و ارگان‌ها که متقاضی اعزام تیم سیاری باشند، می‌توانند با اداره روابط عمومی ما به شماره ۳۸۴۹۶۳۳۵ هماهنگ کنند. اگر شرایط لازم را به لحاظ آماری داشته باشند، به آنان به صورت سیار خدمت رسانی خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->