پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی - فرهنگی به‌مناسبت هفته گردشگری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) | هوا از فردا سرد می‌شود قابلیت جدید سامانه آموزش و پرورش | جست‌وجوی صوتی تنها با کلیدواژه ۴۲ درصد مددجویان خراسان رضوی، سالمند هستند | حمایت کمیته امداد از نقش‌آفرینی اجتماعی سالمندان معاون رئیس جمهور در امور زنان: فرآیند رسیدگی به پرونده‌های خشونت علیه زنان تسریع شود | خشونت علیه زنان ۳۰ درصد بیشتر از مردان است خطرات فشارخون بالا در کودکی را جدی بگیرید ۵.۵ میلیون ایرانی دچار درجاتی از کم‌شنوایی هستند | عوامل خطر کم‌شنوایی چیست؟
سرخط خبرها

فعالیت فوق‌العاده پایگاه‌های اهدای خون خراسان رضوی در دهه پایانی صفر | نیاز فوری به ۴ گروه خونی

  • کد خبر: ۱۸۳۰۲۶
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
فعالیت فوق‌العاده پایگاه‌های اهدای خون خراسان رضوی در دهه پایانی صفر | نیاز فوری به ۴ گروه خونی
مسئول واحد برنامه‌ریزی جذب و نگهداری اهداکنندگان خراسان رضوی گفت: از دارندگان همه گروه‌های خونی به خصوص گروه‌های خونی O منفی، A مثبت و AB منفی و مثبت دعوت می‌کنیم در پویش نذر خون شرکت کرده و به پایگاه‌های اهدای خون استان بپیوندند چون در این روز‌ها به این گروه‌های خونی نیاز فوری داریم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

دکتر محمد شریف الحسینی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص اقدامات اداره‌کل انتقال خون خراسان رضوی در دهه پایانی صفر عنوان کرد: برای دهه پایانی صفر پویشی تحت عنوان نذر خون داریم که این پویش از ابتدای محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

وی ادامه داد: از ابتدای محرم مشارکت مناسبی از این پویش صورت گرفته است، اما انتظار ما این است که تبلور آن در دهه پایانی صفر به خصوص در سه روز پایانی این ماه به برکت وجود امام رضا (ع) صورت بگیرد.

مسئول واحد برنامه‌ریزی جذب و نگهداری اهداکنندگان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از همین رو از دارندگان همه گروه‌های خونی به خصوص گروه خونی O منفی، A مثبت و AB منفی و مثبت دعوت می‌کنیم در این پویش شرکت کرده و به پایگاه‌های اهدای خون استان بپیوندند چون در این روز‌ها به این گروه‌های خونی نیاز فوری داریم.

شریف‌الحسینی گفت: خراسان رضوی به برکت وجود امام رضا(ع) دومین مصرف‌کننده بزرگ خون و فراورده‌های خونی در کشور پس از استان تهران است. علت آن هم فعالیت ۶۳بیمارستان و مرکز درمانی متعدد در این استان است که تعداد قابل توجهی از زائران داخلی و خارجی امام رضا(ع) را به خود جذب می‌کند.

وی بیان کرد: همچنین صنعت گردشگری سلامت پس از ایام کرونا با شیب تند در حال پیشرفت است که همین موضوع باعث شده خراسان رضوی دومین مصرف کننده خون و فراورده‌های خونی در کشور باشد.

مسئول واحد برنامه‌ریزی جذب و نگهداری اهداکنندگان خراسان رضوی افزود: از همین رو از مجاوران و زائران دعوت می‌کنیم که به نذر خون در شهر امام مهربانی‌ها بپیوندند تا بتوانیم نیاز این فراشهر و فرااستان را همچون همیشه تامین کنیم.

شریف‌الحسینی عنوان کرد: در حال حاضر شش پایگاه فعال اهدای خون در سطح شهر مشهد و هفت پایگاه نیز در شهرستان‌های تربت حیدریه، سبزوار، نیشابور، قوچان، گناباد، کاشمر و تربت جام دائر است که در روز‌های عادی از ساعت ۷:۴۵ صبح تا ۱۳ خدمت رسانی دارند. پایگاه فنی مرکزی امام رضا (ع) در مشهد نیز بعدازظهر‌ها فعال و از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۸:۴۵ پاسخگوی مردم است.

وی ادامه داد: در سه روز پایانی ماه صفر تخت‌های ما در سه پایگاه تجمیع شده و تعداد تخت‌های آنان را افزایش می‌دهیم تا در حداقل‌ زمان ممکن بتوانیم پاسخگوی مجاوران و زائران باشیم. این سه پایگاه شامل پایگاه مرکزی امام رضا(ع) واقع در چهارراه دکتری، پایگاه امید واقع در نبش خیابان آیت‌الله شیرازی۳ و مسجد رانندگان واقع در خیابان امام رضا (ع) ۹ است.

شریف‌الحسینی اظهار کرد: در طول هفته آتی در روز سه شنبه یک تیم سیاری در دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم داشت که از همه داوطلبان تقاضا داریم به دانشگاه آزاد در قاسم آباد مراجعه کنند. در سایر ایام هفته نیز پیش از سه روز پایانی ماه صفر هر کدام از ادارات و ارگان‌ها که متقاضی اعزام تیم سیاری باشند، می‌توانند با اداره روابط عمومی ما به شماره ۳۸۴۹۶۳۳۵ هماهنگ کنند. اگر شرایط لازم را به لحاظ آماری داشته باشند، به آنان به صورت سیار خدمت رسانی خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->